Superhelden sterven niet

Onlangs verscheen bij uitgeverij Manteau de thriller Superhelden sterven niet van Piet Baete. In samenwerking met de uitgever mogen wij 2 exemplaren verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
Yossarian is een zwakbegaafde jongeman en in het diepst van zijn gedachten een superheld. Wanneer hij voor het eerst zonder zijn vake een shoppingcenter binnengaat, verzeilt hij in een schietpartij en weet niemand wat er gebeurt. Terwijl de ‘normale, verstandige’ mensen zich snel uit de voeten maken, ontpopt Yossarian zich tijdens de daaropvolgende gijzeling ook echt tot een superheld. Maar de feiten vertellen een ander verhaal. Zijn vingerafdrukken staan op het moordwapen. Onderzoeksrechter Liesbeth Karcher ruikt onraad en gaat onverbiddelijk achter de waarheid aan.

Over de auteur
Baete werkte als scenarist mee aan topseries als ‘Professor T’ en staat bekend om zijn vlotte, filmische schrijfstijl en verhalen vol verrassende wendingen. Hij schreef al negen thrillers die steevast goed werden ontvangen door pers en publiek.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • Piet Baete heeft een blog, wat is de titel van dit blog?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 4 juni 2022 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Superhelden’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂 Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More.

Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)