Op 4 februari verscheen Ruimte voor liefde van Joyce Spijker. In samenwerking met Joyce Spijker mochten wij 2 exemplaren verloten.

Het verhaal
‘Ruimte voor liefde’ gaat over de liefde anno nu. Een tijd die gedomineerd wordt door opties, keuzes, Tinder en waarin forever afterver weg lijkt. Maar toch dromen we nog vaak van dat idee van de prins op het witte paard en de vrouw van je leven, maar kan dat nog wel en vooral: heeft het zin?

In dit boek vind je verhalen van mensen die gelukkig zijn in de liefde en het net even anders doen dan anders. Over de ideale relatievorm (denk aan single zijn, een open relatie, swingen, polyamorische en monogame relaties), over jaloezie, onzekerheid en omgeving. Maar ook de visie van psychologen, een relatietherapeut en een trendexpert om te laten zien waarom we doen wat we doen. Ze geven inzichten en tips, maar de interviews worden ook omlijst door verhaaltjes en facts & figures.

‘Ruimte voor liefde’ is voor iedereen die liefde zoekt, koestert of ooit heeft liefgehad en leest als een relaxed en ultra dik thematijdschrift vol breekbare en zinderende verhalen.

Om kans te maken moest je een bericht achterlaten onder het winactie bericht of ons een e-mail sturen. Uit de inzending met de origineelste onderbouwing trokken wij de volgende naam.

… Ik weet niet of een standaard relatie vorm voor mij is weggelegd en ben heel benieuwd hoe andere hiermee om gaan in anno 2019 … – Carola Meyer

Van harte gefeliciteerd, Carola. Jij en je vriendin Marit hebben een exemplaar van Ruimte voor liefde gewonnen.

 

De boekpresentatie van Ruimte voor liefde vindt plaats op 11 februari in Bibliotheek Meerssen tussen 19:30-22:00 uur.

Joyce is van 16 tot en met 24 februari te vinden op de huishoudbeurs in de RAI in Amsterdam, naast de Happy & Healthy villa. Daar geeft zij dagelijks een lezing van 13.00-13.30 uur.

Ik ben Alexander, bouwjaar 1973. Ik lees graag thrillers en fantasyboeken. Zelf schrijf ik korte verhalen, doe mee aan schrijfwedstrijden en werk aan mijn eigen boek. Ook ben ik bouwkundig tekenaar en hou ik van Formule 1 en wielrennen.

Leave a Reply

  • (not be published)