Van de maand is De stille patiënt van Alex Michaelides het debuut van de maand. In samenwerking met uitgeverij Cargo mogen wij 3 exemplaren verloten van deze spannende thriller (waarvoor onze dank!).

Waar gaat De stille patiënt over? 

“Zij is de enige die weet wat er gebeurd is.

Ik ben de enige die haar kan laten praten.’

Iedereen dacht dat Alicia Berenson een gelukkig huwelijk had; dan schiet ze haar man vijf keer in zijn hoofd. Na deze gruwelijke daad zwijgt ze, en weigert een verklaring te geven. Alicia’s stilte spreekt tot de verbeelding van het publiek en maakt haar tot een mysterieuze beroemdheid.

Psychotherapeut Theo Faber is ervan overtuigd dat hij haar weer kan laten praten en zo te ontrafelen wat er zich die bewuste nacht heeft afgespeeld. Hij doet er alles aan om een baan te krijgen bij de instelling waar Alicia zit opgesloten, en lijkt geobsedeerd om met haar in gesprek te gaan. Maar hij kan niet voorzien wat hij daarmee in gang zet…

Klinkt goed toch? Wat moet je doen om kans te maken op dit boek? Geef antwoord op de volgende vraag:

  • Waar is Alex Michaelides geboren?

Stuur een mail met je antwoord voor 21 februari 2019 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Patiënt’. Vermeld ook je naam en adresgegevens 🙂 Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij! Dat kan als je hier klikt 🙂

Succes!!!

Leave a Reply

  • (not be published)