Eerder deze maand verscheen bij Uitgeverij Aspekt de thriller Duister verleden van Wim Hendrikse
Wij mogen drie gesigneerde exemplaar verloten (waarvoor onze dank!). 

Het verhaal

De moeder van archeologe Linda Francke komt te overlijden en kort daarop verdwijnt haar zus. Vervolgens pleegt iemand een inbraak in haar huis en een man overlijdt onder verdachte omstandigheden. Al deze zaken blijven onopgelost.
Tijdens graafwerkzaamheden voor de aanleg van de nieuwe zeesluis in Terneuzen stuit men op het skelet van een baby, die omstreeks 1830 is vermoord. Was archeologe Linda Francke bij toeval betrokken bij het voorbereidende bodemonderzoek?
Detective Joop Hamelink en rechercheur Theo de Rooy vinden een gruwelijk verminkt lijk, waardoor de gebeurtenissen, in het anders zo rustige Zeeuws-Vlaanderen, in een stroomversnelling komen.
Het spoor leidt naar een kleine sekte in Zuiddorpe, geleid door een charismatische man die angstvallig probeert zijn ware identiteit verborgen te houden. Verleden en heden zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Over de auteur

Wim Hendrikse (1958) publiceerde sinds 2005 zes boeken en werkte mee aan vijf bundels korte verhalen. De liefde voor muziek is een regelmatig terugkerend thema in zijn werk.

Wat moet je doen om kans te maken op dit boek? Beantwoord de volgende vraag:

  • In welke provincie woont Wim Hendrikse?

Stuur je antwoord voor 24 februari 2019 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Verleden’. Vermeld ook je naam en adresgegevens. Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂

Succes!!!

Leave a Reply

  • (not be published)