Op 13 februari verscheen bij uitgeverij De Crime Compagnie de nieuwe thriller van Marelle Boersma, Ciao Sicilia. Wij mochten 2 epubs van deze spannende thriller verloten (waarvoor onze dank!). 

Het verhaal

Op het moment dat Anne de envelop in een brievenbus laat vallen, weet ze dat ze nooit meer terug kan. Haar werk als chocolatier, haar echtgenoot Benny en haar vriendschap met Daan, alles moet ze achterlaten. Ze vertrekt naar het Italiaanse eiland Sicilië in de hoop dat ze daar niet gevonden wordt…

Over de auteur

Marelle Boersma (1957) maakt verborgen leed in onze samenleving zichtbaar. Ze schrijft thrillers waarin maatschappelijke thema’s centraal staan. Zo schreef ze over cosmetische chirurgie, de bonuscultuur en illegaal draagmoederschap.

 

Om kans te maken moest je een e-mail sturen met het antwoord op de volgende vraag:

  • Wat is Marelle naast auteur nog meer?

Het antwoord is:

  • Schrijfdocent

De winnaars zijn:

  • Brigitte Weijers
  • Marjan Dekker

Gefeliciteerd!

Ik ben Alexander, bouwjaar 1973. Ik lees graag thrillers en fantasyboeken. Zelf schrijf ik korte verhalen, doe mee aan schrijfwedstrijden en werk aan mijn eigen boek. Ook ben ik bouwkundig tekenaar en hou ik van Formule 1 en wielrennen.

Leave a Reply

  • (not be published)