Op 12 april kwam de debuutthriller van Alice FokkelmanIk ken je nog, uit bij Xander uitgevers. Wij mochten van de uitgever  2 epubs verloten van deze spannende thriller over pesten.

Waar gaat het boek over:

Manon heeft nooit iemand verteld over de jongen die haar jeugd gruwelijk verpestte. Maar nu lijkt het verleden haar in te halen… Vanaf de dag dat haar beste vriendin verhuist en de nieuwe buren hun intrek nemen, verandert het leven van Manon onomkeerbaar. Terwijl haar man aanpapt met de nieuwe buurvrouw, zinkt Manon dieper en dieper weg. Schuilt in buurman Wessel nog steeds de manipulator van vroeger of wordt ze geterroriseerd door waanbeelden in haar hoofd?

Ik ken je nog is een verslavende thriller vol psychologische spanning waarbij de woede, paniek en machteloosheid van de pagina’s afspatten. De lezer blijft zich afvragen wie het echte slachtoffer is.

Wat was de vraag:

  • Wat heeft Wessel vroeger bij Manon gedaan?

Het juiste antwoord:

  • Wessel heeft haar opgesloten in de verkleedkist op zolder.

De winnaars zijn:

  • Brenda Veldwijk
  • Yvon Keijsers

Van harte gefeliciteerd!

Ik ben Alexander, bouwjaar 1973. Ik lees graag thrillers en fantasyboeken. Zelf schrijf ik korte verhalen, doe mee aan schrijfwedstrijden en werk aan mijn eigen boek. Ook ben ik bouwkundig tekenaar en hou ik van Formule 1 en wielrennen.

Leave a Reply

  • (not be published)