Van de maand is De stille patiënt van Alex Michaelides het debuut van de maand. In samenwerking met uitgeverij Cargo mogen wij 3 exemplaren verloten van deze spannende thriller (waarvoor onze dank!).

Waar gaat De stille patiënt over? 

Zij is de enige die weet wat er gebeurd is.

Ik ben de enige die haar kan laten praten.

Iedereen dacht dat Alicia Berenson een gelukkig huwelijk had; dan schiet ze haar man vijf keer in zijn hoofd. Na deze gruwelijke daad zwijgt ze, en weigert een verklaring te geven. Alicia’s stilte spreekt tot de verbeelding van het publiek en maakt haar tot een mysterieuze beroemdheid.

Psychotherapeut Theo Faber is ervan overtuigd dat hij haar weer kan laten praten en zo te ontrafelen wat er zich die bewuste nacht heeft afgespeeld. Hij doet er alles aan om een baan te krijgen bij de instelling waar Alicia zit opgesloten, en lijkt geobsedeerd om met haar in gesprek te gaan. Maar hij kan niet voorzien wat hij daarmee in gang zet…

 

Wat moet je doen om kans te maken op dit boek? Geef antwoord op de volgende vraag:

  • Waar is Alex Michaelides geboren?

Het antwoord:

  • Alex Michaelides is geboren op Cyprus

De winnaars:

  • Rob van der Meiden
  • Bep van der Kraats
  • Marja Legius

Gefeliciteerd!

Ik ben Alexander, bouwjaar 1973. Ik lees graag thrillers en fantasyboeken. Zelf schrijf ik korte verhalen, doe mee aan schrijfwedstrijden en werk aan mijn eigen boek. Ook ben ik bouwkundig tekenaar en hou ik van Formule 1 en wielrennen.

Leave a Reply

  • (not be published)