Deze maand verscheen de debuut thriller Natan Z. van Arjan Alberts bij Xander Uitgevers. Namens de uitgever mogen wij 2 paperbacks en 2 e-pubs van dit boek verloten. Heel erg bedankt hiervoor!

Het verhaal

Acht moeders van jonge kinderen zijn om het leven gebracht. Ieder van hen leed aan een ongeneeslijke ziekte. De dader, Natan Z., zit veilig in een kliniek, maar dreigt door een fout van Justitie vroegtijdig vrij te komen.
Tijdens het proces doet zijn advocaat Reinier een gruwelijke ontdekking. Tegelijkertijd neemt de jonge
therapeute Suus levensgevaarlijke risico’s op de afdeling waar Natan vastzit en werkt Hannah, echtgenote van Reinier en een bekende schrijfster, in de Franse Alpen aan haar nieuwe roman… over Natan. In het afgelegen
landhuis ontdekt ze iets dat ieders voorstellingsvermogen te boven gaat.

Over de auteur

Arjan Alberts (1975) is schrijver en jurist. Hij werkte voor het Ministerie van Justitie en Veiligheid. De laatste jaren was hij als coördinerend inspecteur verantwoordelijk voor incidentonderzoek in gevangenissen en tbs-klinieken. Sinds 2017 heeft hij zijn eigen juridisch adviesbureau.

Wat moet je doen om kans te maken op dit boek? Beantwoord de volgende vraag:

  • Hoelang heeft Arjan Alberts voor het Ministerie van Justitie en Veiligheid gewerkt?

Stuur je antwoord voor 2 april 2019 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Natan’. Geef duidelijk aan of je een epub of paperback wilt winnen, of dat het je niet uitmaakt. Vermeld ook je naam en adresgegevens. Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂

Succes!!!

Bestel dit boek bij:

Bol.com


Of

Libris.nl

 

Leave a Reply

  • (not be published)