Rond 1 april verschijnt bij uitgeverij Kluitman Moordgeheim van Natasza Tardio.

Het verhaal

Cloë heeft een fantastisch idee voor de schoolopdracht: opnieuw onderzoek doen naar de schietpartij die zes jaar eerder op haar school, het Drieluik College, plaatsvond. Bij die schietpartij kwamen drie leerlingen, een leraar en de dader om. Medeplichtige Milo werd vrijgesproken.

Ondanks haar goede bedoelingen stuit Cloë op weerstand van haar omgeving. Niemand lijkt over de gebeurtenissen van zes jaar terug te willen praten. Maar Cloë is vastberaden. Haar onderzoek leidt al snel tot heftige confrontaties en wanneer haar pad kruist met dat van Milo ontdekt ze pas echt waarom ze het onderwerp inderdaad beter had kunnen laten rusten…

Over de auteur

Natasza Tardio schrijft razend spannende boeken met een onverwachte ontknoping, die vaak te maken hebben met de actualiteit. Naast auteur is ze o.a. recensent, journalist en interviewer. Ze heeft verscheidene prijzen gewonnen, waaronder de Jonge Jury Debuutprijs in 2014.

Ik ben Alexander, bouwjaar 1973. Ik lees graag thrillers en fantasyboeken. Zelf schrijf ik korte verhalen, doe mee aan schrijfwedstrijden en werk aan mijn eigen boek. Ook ben ik bouwkundig tekenaar en hou ik van Formule 1 en wielrennen.

Leave a Reply

  • (not be published)