Op 4 december 2019 verscheen bij Beefcake Publishing Sheol, de wachtkamer van Patrick Maes. Namens de auteur mogen wij vijf gesigneerde paperbacks verloten, waarvoor onze hartelijke dank!

Het verhaal
Een ongeval met drie doden waaronder Peter.
Peter ontwaakt op Sheol, het dodenrijk zoals meer dan zestig keer beschreven in de Bijbel.
Zijn overleden ouders vangen hem op en proberen hem zijn plaats te laten vinden in de rauwe onderwereld waar generatieconflicten, verdoemde zielen, engelen en demonen een harde realiteit zijn.
Peter beseft dat hij op aarde is misleid door de hedendaagse visie van evolutie en religie en besluit een razend gevaarlijke tocht doorheen het dodenrijk te ondernemen met als enige doel zijn nog op aarde levend zoontje te verwittigen.

Over de auteur
Patrick Maes (1972) woont in Nieuwpoort. Hij is gepassioneerd door wetenschap en religie én de schijnbaar onoverbrugbare kloof ertussen.

In zijn debuutthriller Sheol, de wachtkamer (2019) neemt hij de lezer mee op een dystopische tocht doorheen een mogelijk hiernamaals.

Lees hier een preview van Sheol, de wachtkamer van Patrick Maes.

 

Wat moet je doen om kans te maken? Geef antwoord op de volgende vraag:

  • Hoe heet de stamkroeg in Oostende van Peter en zijn beste vriend Mark? (tip: lees de preview)

Stuur het antwoord via een e-mail voor 5 januari 2020 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Sheol’. Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt ?

Ik ben Alexander, bouwjaar 1973. Ik lees graag thrillers en fantasyboeken. Zelf schrijf ik korte verhalen, doe mee aan schrijfwedstrijden en werk aan mijn eigen boek. Ook ben ik bouwkundig tekenaar en hou ik van Formule 1 en wielrennen.

Leave a Reply

  • (not be published)