Bij uitgeverij LetterRijn verscheen op 28 april de actiethriller De Saraceense Samenzwering van Era Richmen (pseudoniem van het schrijversduo Herman Zandstra en Eric Bakker).

Het verhaal

Uit de kerncentrales van Iran zijn splijtstofstaven ontvreemd. Israël en de Verenigde Staten voelen zich hierdoor ernstig bedreigd. Zozeer zelfs dat de Israëlische regering overweegt de Iraanse kerncentrales te bombarderen. Geheim agent Jim Matteos wordt belast met het onderzoek naar de verdwenen splijtstofstaven. In Iran ontmoet hij Soraya, een vrouw die beweert over belangrijke informatie te beschikken. De splijtstofstaven zouden in het bezit zijn van een onbekende groepering. Op het moment dat ze overeenstemming bereiken over de voorwaarden waaronder Soraya haar informatie prijsgeeft, vindt er een verschrikkelijke aanslag plaats. Meerdere aanslagen volgen. Niemand eist de verantwoordelijkheid voor de terreurdaden op en vreemd genoeg zijn bij geen van de aanslagen splijtstofstaven ingezet. Het enige aanknopingspunt voor de CIA zijn de mysterieuze codes die steeds door de daders op de plaats van de aanslagen worden achtergelaten. De boodschappers van het kwaad werken toe naar een laatste, ultieme aanslag waarbij de splijtstofstaven wel worden ingezet.

Over de auteurs

Eric Bakker, geboren in Amsterdam, is na het Gymnasium zijn maatschappelijke carrière begonnen in de vastgoedsector. In die branche heeft hij diverse leidinggevende functies bekleed en is hij, inmiddels als zelfstandig ondernemer, nog steeds werkzaam.

Herman Zandstra, geboren in Hengelo (O), is van origine bedrijfskundige en heeft diverse managementfuncties vervuld op het gebied van Personeel & Organisatie. Momenteel is hij o.a. werkzaam als Hoofd Jeugdopleiding bij voetbalclub RCL te Leiderdorp.

Beide schrijvers houden van non-fictie, realistische verhalen met thema’s die ertoe doen. Hun boeken worden betiteld als, spannend, vlot en filmisch beschreven. In 2011 zag Het Dubai Ultimatum het levenslicht. Drie jaar later volgde Het Slater Delict en in april 2019 De Saraceense Samenzwering.

Het boek telt 290 pagina’s en zal in de winkel € 18,00 gaan kosten. Het e-book kost € 5,99. De auteurs schenken het complete bedrag van de royalty’s aan WarChild.

 

Vanwege het verschijnen van De Saraceense Samenzwering stellen wij 2 exemplaren beschikbaar, waarbij ook deze royalty’s ten gunste zijn gekomen aan War Child.

Wil jij kans maken op een exemplaar? Meedoen is heel eenvoudig: stuur voor 1 juni 2019 een e-mail naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Samenzwering’. Vermeld ook je naam en adresgegevens zodat het boek naar het juiste adres kan, mocht je gewonnen hebben. Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂

Steentje bijdragen? Ga naar www.warchild.nl en plaats je donatie: https://www.warchild.nl/doneer/ ‘Kinderen sterker dan oorlog’

Je kunt dit boek ook bestellen bij:

uitgeverij LetterRijn

Of

Bol.com

Ik ben Alexander, bouwjaar 1973. Ik lees graag thrillers en fantasyboeken. Zelf schrijf ik korte verhalen, doe mee aan schrijfwedstrijden en werk aan mijn eigen boek. Ook ben ik bouwkundig tekenaar en hou ik van Formule 1 en wielrennen.

Leave a Reply

  • (not be published)