Op 17 oktober verschijnt de debuutthriller Uit het oog van Nicola Rayner.
Namens Uitgeverij Cargo mogen wij een paperback en een epub verloten van deze thriller. Heel erg bedankt hiervoor!

Het verhaal

Alice Bell weet dat haar man George van mooie vrouwen houdt. Ze weet ook dat hij haar aanbidt en dat haar zwangerschap hun relatie alleen maar hechter zal maken. Maar als ze terugkomt van een zakenreis ziet ze in de weerspiegeling van een treinraam een prachtige roodharige vrouw. Een vrouw die het evenbeeld is van Ruth, haar medestudente van jaren geleden, die na een nachtelijke zwempartij spoorloos is verdwenen. Wanneer ze George vertelt over het voorval in de trein reageert hij heel terughoudend. En als ze ontdekt dat een oude groepsfoto vlak daarna bijgeknipt en opnieuw ingelijst is, wordt Alice wantrouwend. Want wat weet George over Ruth, en wat was zijn relatie met haar? En  kan Alice zelf nog vertrouwen op de herinneringen aan haar studietijd?

Over de auteur

Nicola Rayner is geboren in Zuid-Wales en woont nu in Londen. Uit het oog is haar debuutthriller.

Wat moet je doen om kans te maken op dit boek? Beantwoord de volgende vraag:

  • Welk beroep heeft Nicola Rayner?

Stuur je antwoord voor 24 oktober 2019 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Rayner’. Geef duidelijk aan of je een epub of paperback wil, of dat je geen voorkeur hebt! Vermeld ook je naam en adresgegevens. Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂

Succes!!!

Leave a Reply

  • (not be published)