In augustus verscheen de nieuwste Millennium thriller van David Lagercrantz, Zij die moet sterven.
Namens Uitgeverij A.W. Bruna mogen wij twee paperbacks verloten van deze thriller. Heel erg bedankt hiervoor!

Het verhaal

Lisbeth Salander maakt zich op voor de finale strijd met haar zus… Op een morgen wordt een dakloze man dood aangetroffen in een park. Mikael Blomkvist, die vastloopt in een artikel over Rusissche troll factories, wordt door lijkschouwer Frederika Nyman gebeld omdat zijn nummer bij deze man is aangetroffen. Weet hij wie de onbekende dode is?

Lisbeth Salander bevindt zich op dat moment in Moskou. Ze heeft haar uiterlijk aangepast en heeft besloten om nooit meer de prooi te zijn, maar de jager. Op een feest in een restaurant waarvan de eigenaar ook het brein achter een aantal troll factories is, wil ze eens en voor altijd met haar zus Camilla afrekenen…

Over de auteur

David Lagercrantz is journalist en internationaal bekend geworden door de bestseller Ik, Zlatan over Zlatan Ibrahimovic en zijn succesvolle voortzetting van de Millennium-serie van Stieg Larsson.

Wat moet je doen om kans te maken op dit boek? Beantwoord de volgende vraag:

  • Bij wat zit David Lagercrantz in het bestuur?

Stuur je antwoord voor 31 oktober 2019 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Lagercrantz’. Vermeld ook je naam en adresgegevens. Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂

Succes!!!

Leave a Reply

  • (not be published)