Op 10 december vindt in boekhandel Paagman Frederik Hendriklaan Den Haag de boekpresentatie plaats van Familiegeluk, het thrillerdebuut van Barbara Sevenstern, uitgeverij De Crime Compagnie.

Het verhaal
Samen met haar jeugdliefde Mark leidt Lisette een rustig bestaan in Den Haag. Hier komt echter een abrupt einde aan als haar moeder overlijdt. Ze blijkt al vijftig jaar een geheim met zich mee te dragen. Wat is er toen precies gebeurd? Met als enige houvast een oud adresboek van haar moeder gaat Lisette op zoek naar de waarheid. Daarmee zet ze bestaande familieverhoudingen op scherp en wordt al snel duidelijk dat niets is wat het lijkt.

Familiegeluk is een feelgood thriller over verlies, familiebanden en de allesbepalende behoefte aan erkenning.

Over de auteur
Barbara Sevenstern (1969) is communicatiespecialist en blogger. Samen met haar echtgenoot en drie kinderen woont zij in Den Haag. Lees meer op Barbaraschrijft.nl of Schrijfjuffers.nl.

 

Lees hier een preview van Familiegeluk

Ik ben Alexander, bouwjaar 1973. Ik lees graag thrillers en fantasyboeken. Zelf schrijf ik korte verhalen, doe mee aan schrijfwedstrijden en werk aan mijn eigen boek. Ook ben ik bouwkundig tekenaar en hou ik van Formule 1 en wielrennen.

Leave a Reply

  • (not be published)