Op 6 februari verschijnt de thriller Drie uur van Rosamund Lupton.
Namens Uitgeverij Lannoo mogen wij twee paperbacks verloten van deze spannende thriller. Heel erg bedankt hiervoor!

Het verhaal

Drie uur is 180 minuten of 10.800 seconden. Het kan een ochtend werken zijn, een bezoek aan het theater, een wandeling door een besneeuwd bos. Of een eeuwigheid wachten op nieuws, terwijl de seconden aftellen naar iets verschrikkelijks…

Op een koude winterdag wordt een vooruitstrevende Engelse school opgeschrikt door een brute gijzeling. De dader heeft aangekondigd dat drie uur na het eerste schot een bloedbad zal volgen. Wie is hij? Is hij alleen? En waarom heeft hij het juist op deze school gemunt? Terwijl de angstaanjagende waarheid stukje bij beetje aan het licht komt, tikt de klok meedogenloos door…

Over de auteur

Rosamund Lupton was jarenlang scriptschrijver voor televisie en film. Haar debuutthriller verscheen in 2010 en werd in Engeland een grote hit. Ze won o.a. de Richard & Judy Award voor Beste Debuut van 2011, er zijn meer dan een half miljoen exemplaren van verkocht en inmiddels zijn de filmrechten ook verkocht.

Wat moet je doen om kans te maken op dit boek? Beantwoord de volgende vraag:

  • Wat was de titel van de debuutthriller van Rosamund Lupton?

Stuur je antwoord voor 12 februari 2020 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Lupton’. Vermeld ook je naam en adresgegevens. Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂

Leave a Reply

  • (not be published)