Frieda op droomreis naar de dino's

Onlangs verscheen bij uitgeverij Neckar het jeugdboek Frieda op droomreis naar de dino’s van Rosalie Koppendraaier. In samenwerking met de uitgever mogen wij 2 exemplaren verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
Frieda heeft een geheimpje. Ze kan namelijk door de tijd en ruimte reizen. Wanneer Frieda op droomreis gaat komt ze uit bij de dino’s van 65 miljoen jaar geleden. De dino’s hebben een probleem en zijn blij met Frieda haar komst. Ze vragen haar dan ook direct om hulp. Frieda beschikt over kennis waarmee je superkrachten krijgt. Dat willen de dino’s ook! Ze steken de koppen bij elkaar …

Over de auteur
Rosalie Koppendraaier (Noordwijk, 1986) schrijft zolang ze zich kan herinneren al kleine verhaaltjes en gedichten. Als kind kon ze niet wachten tot het zomervakantie was, zodat ze maar liefst 10 boeken op de biebpas mee naar huis mocht nemen om te lezen.

Aan haar twee zoons Fedde en Hugo leest Rosalie heel wat boeken voor. Vanuit haar pedagogische achtergrond heeft ze een sterk gevoel kinderen te willen helpen. Zo ontstond de drive voor het schrijven en uitbrengen van een kinderboek waarbij kinderen uit en in iedere situatie kunnen dromen over andere werelden en te geloven in hun eigen kracht.

Dit resulteerde in Frieda op droomreis naar de dino’s. Een prentenboek, geïllustreerd door Roel Steenbergen, met een duidelijke boodschap: geloof in jezelf en maak je dromen waar!

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • Welke boeken waren voor Rosalie een heerlijke afleider om even te ontsnappen uit de dagelijkse realiteit. (Tip: kijk op de website van Neckar)

Stuur je antwoord via een e-mail voor 9 oktober 2023 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Frieda’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂

Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More. Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)