Luna, De Dertiende Waker

Op 10 oktober verschijnt bij uitgeverij Hamley Books de Young Adult Luna, De Dertiende Waker van Lies Vervloet. In samenwerking met de uitgever mogen wij 1 exemplaar verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
Na maandenlang in de ondoordringbare jungle van Peru te hebben doorgebracht, keert Luna hals over kop terug naar huis. Ze beseft dat ze de confrontatie met haar gevreesde tegenstander Samaël niet langer kan uitstellen. Maar eenmaal terug in haar vertrouwde omgeving blijkt niks te zijn wat het lijkt. Wanneer onverwachts vreemde bezoekers komen opdagen, wordt Luna geconfronteerd met meer dan één ontstellende waarheid. Verstrikt in een web van mysteries en geheimen moet Luna zien te achterhalen wie ze kan vertrouwen… en wie ze moet vrezen.

Over de auteur
Lies Vervloet (1982) is geboren en getogen in het mooie Gent. Al zo lang ze het alfabet onder de knie heeft is ze gepassioneerd door schrijven. Dat begon met publicaties in het schoolkrantje en het winnen van enkele prijzen in schrijfwedstrijden. Later, tijdens en na haar studie culturele antropologie aan de Universiteit Leiden begon ze columns te schrijven voor online bladen en hield ze haar vele lange episodes in het buitenland bij in een blog.

Toch was het altijd Young Adult dat aan haar bleef trekken en waar haar hart lag. Verschillende cursussen, schrijfvakanties en nanowrimo’s verder heeft ze haar flow volledig gevonden en is het eerste deel van haar YA-trilogie klaar voor publicatie. ‘Luna – Schaduw van de maan’ verschijnt in 2021 bij Hamley Books.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • 1. Wie van ons team las het tweede deel van de Luna serie?
  • 2. Hoeveel sterren kreeg dit boek?
  • 3. Wat is de titel van het eerste deel uit de Luna serie?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 10 oktober 2023 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘De Dertiende Waker’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂

Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More. Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)