Als het duister roept

Onlangs verscheen bij Hamley Books de Young Adult van Valentijn Ringelberg, Als het duister roept. In samenwerking met de uitgever mogen wij 1 exemplaar verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
Het verhaal van de jonge Elfyn Phaun gaat verder. Phaun leeft in gevangenschap in het kasteel van de mysterieuze Ambassadeur. Ze wordt opgenomen door het personeel van haar gemaskerde vijand, en komt zo oog in oog te staan met een toekomstig lid van de almachtige Raad van Vha’Rymn. Langzaam maar zeker ontrafelt Phaun geheimen die ze nooit voor mogelijk had kunnen houden. Welke waarheden liggen er verstopt in de duistere hallen van Fulsur Piek? En wat heeft dit met Phauns lotsbestemming te maken?

Over de auteur
Valentijn Ringelberg (1990) werd geboren in Breda, maar verhuisde al kort daarna naar het Noord-Hollandse Alkmaar. In zijn leven heeft hij veel verschillende baantjes gehad, van achter de computer als digital designer tot voor de klas als lesassistent in de Nederlandse taal. Toch heeft zijn hart altijd bij het schrijven van boeken gelegen.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • Waar Valentijn gaat, volgt een tas met boeken. Waar leest hij zoal?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 11 november 2021 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Als het duister roept’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens en of je liever een paperback of e-pub ontvangt!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂 Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More.

Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)