Groeistuipen

Onlangs verscheen bij uitgeverij Godijn Publishing de mini-roman Groeistuipen van Antoinette Kalkman. In samenwerking met de uitgever mogen wij 1 exemplaar verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
Drie kinderen, drie verschillende milieus, één ontmoeting in het verschiet. Een die hun levens definitief veranderd.

Over de auteur
Hoi! Ik ben Antoinette Kalkman. Uit het bouwjaar 1964. Moeder, ondernemer, marketeer en schrijver, in willekeurige volgorde. In mijn jeugd wilde ik journalist worden en volgde ik met enige regelmaat de debatten in de tweede kamer vanaf de publieke tribune. Na een aantal omzwervingen in de advocatuur, chemie en modebranche kwam ik ruim 20 jaar geleden per ongeluk terecht in de financiële sector. Daar heb ik twee bedrijven grootgebracht die ik recent heb verkocht. In de financiële wereld schreef ik veel columns in diverse vakbladen. In 2013 schreef ik Schuld & Boete, een jubileumboek met 19 geromantiseerde verhalen, gebaseerd op ware gebeurtenissen uit de financiële praktijk. Na diverse schrijfopleidingen gevolgd te hebben, waaronder de Schrijversacademie en de Masterclass van de Querido Academie ben ik in 2018 gestart met eigen schrijfopleiding op maat met Marelle Boersma. Binnen deze ThrillerAcademie hou ik me bezig met personal branding en boekmarketing.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • 1. Hoe word een “mini-roman” genoemd bij Godijn Publishing?
  • 2. Samen met haar man runnen ze een gastenverblijf, wat is de naam van dit gastenverblijf?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 12 januari 2024 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Groeistuipen’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂

Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More. Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)