Het Ibis hof

Op 14 mei verscheen bij uitgeverij Godijn Publishing de Young Adult Het Ibis hof van Ellis van Zijll. In samenwerking met de uitgever mogen wij 1 exemplaar verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
Wat als goden daadwerkelijk bestaan? Yanara leidt een rustig leven als dochter van de tempelpriester. Samen met haar tweelingzus, Asenath, assisteert ze bij de dagelijkse rituelen. Helaas komen er steeds minder mensen opdagen bij deze diensten. Het geloof in de goden verwatert en dit lijkt onomkeerbaar. Dan verschijnt er een boodschapper van de Oppergod Ra. Hij nodigt de mensen uit afgevaardigden te sturen naar het Hof der Goden. Hen wordt een kans geboden bij de goden in de leer te gaan. Maar let wel, slechts enkelen zullen het Hof der Goden vinden, dat zich in de Raeb-woestijn bevindt. Zij die een ware toewijding aan de goden in hun hart dragen komen het tegen. Echter kunnen alleen zij die waardig bevonden worden, binnentreden,’ luiden zijn woorden. Yanara en Asenath worden geacht zich aan de levensgevaarlijke reis te wagen en gaan op zoek naar het Hof der Goden. Zullen ze het vinden en wat zullen ze daar aantreffen? Het ibis hof is een Young Adult verhaal waarin de genres Fantasy en Romance hand in hand gaan. In een wereld geïnspireerd op Oud-Egyptische mythologie spelen thema’s als onzekerheid, zelfvertrouwen en jezelf leren accepteren een grote rol.

Over de auteur
Vanaf dat ze op school bij de boekenplanken kon leest Ellis en schrijven doet ze vol passie sinds 2009. In 2010 kwam schreef ze haar eerste griezelboek. Geïnspireerd door de boeken van Paul van Loon, schreef ze al snel een tweede boek in 2012. Begonnen bij het schrijven van griezelboeken voor kinderen en jongeren beweegt ze nu meer naar duistere fantasy. Haar derde boek Abdij van de nacht is begin 2020 verschenen.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • Welke thema’s spelen een grote rol in Het Ibis hof?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 26 mei 2022 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Ibis hof’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂 Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More.

Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)