Deze maand verschijnt bij Xander Uitgevers de nieuwe thriller van Kiki van DIjk: Tarifa.
In samenwerking met Xander Uitgevers mogen wij twee exemplaren verloten van deze thriller, waarvoor onze hartelijke dank!

Het verhaal

Liv en Alex, een succesvol stel dat festivals organiseert, besluiten te gaan relaxen in hun geliefde surfstad Tarifa. Terwijl Alex en puberzoon Pepijn de golven trotseren, kan Liv genieten van de zon, haar boek en een gin-tonic.
Als Liv na hun eerste avondje ’s nachts wakker wordt, blijkt Pepijn niet in zijn bed te liggen. De volgende dag is hij nergens te bekennen.
Het stel begint aan een zenuwslopende zoektocht naar hun zoon. Maar dan gebeurt er iets waardoor Livs leven voorgoed verandert. Ze ontdekt dat achter het bruisende stadje dat ze zo goed dacht te kennen een gewelddadige en donkere wereld schuilgaat. En dat niemand zomaar te vertrouwen is.
Tarifa is een wervelende achtbaan van spanning en emotie – hou jij je hoofd boven water?

Over de auteur

Kiki van Dijk is het pseudoniem van een Nederlandse schrijfster. De enige gegevens die de uitgever echter bekend maakt is dat deze in Utrecht is geboren en na haar Leidse studie Internationale Betrekkingen op verschillende plekken in de wereld heeft gewoond.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • In welk land speelt de laatste winterthriller van Kiki van Dijk zich af?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 22 april 2020 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Tarifa‘. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂

Leave a Reply

  • (not be published)