De kilte van een zomernacht

Op 9 november is het een jaar geleden dat bij uitgeverij Ambilicious de paranormale YA-Roman van Inge Sleegers, De kilte van een zomernacht verscheen. Onlangs verscheen zelfs de tweede druk compleet met een nieuwe cover. In samenwerking met de uitgever mogen wij 1 paperback verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
Wanneer Emily, Lara’s beste vriendin, een ouija-bord meebrengt naar hun klasfeestje, eindigt een onschuldig spelletje in een ware catastrofe: Lara zit met een kwaadaardige geest opgescheept.
Hoe raakt ze van hem af? En, is Daniel wel zo slecht?

Over de auteur
Inge Sleegers zag in 1984 het levenslicht. Naast jeugdboeken schrijft ze korte verhalen en columns.
In 2018 was zij een van de winnaars van de jaarlijkse schrijfwedstrijd van Schrijverspunt.nl.

In De kilte van een zomernacht verweeft ze een volwassen thema in een YA-roman. (bron: Ambilicious.nl)

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • Inge Sleegers werkt momenteel aan twee boeken, eentje is ze aan het herbewerken en aan de andere is ze druk aan het schrijven. Wat is de titel van dat laatste boek? (Tip: check de site van Inge Sleegers)

Stuur je antwoord via een e-mail voor 11 november 2020 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘De kilte van een zomernacht’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂 Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More.

Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)