Op 7 mei verscheen het eerste deel in een nieuwe Scandinavische serie: Dodelijk dichtbij van Jonas Moström.
Namens Uitgeverij Ambo|Anthos mogen wij 3 paperbacks verloten van dit spannende eerste deel. Heel erg bedankt hiervoor!

Het verhaal

In Dodelijk dichtbij, het eerste deel in een serie van Jonas Moström, ondersteunt psychiater Nathalie Svensson de politie van Stockholm bij bijzonder zware misdrijven. Wanneer op een nacht haar minnaar, de beroemde acteur Rickard Ekengård, op straat wordt doodgeschoten kan ze echter alleen maar machteloos toekijken: hij bloedt dood in haar armen. Nathalie waant zich meteen weer in de nachtmerrie die haar jaren in zijn greep heeft gehad; tien jaar geleden werd haar toenmalige vriend namelijk vermoord. Ze besluit op eigen houtje op onderzoek te gaan en dat stuit iemand tegen de borst: Nathalie krijgt dreigbrieven en denkt dat ze wordt achtervolgd. Is er een verband tussen de twee moorden? Of was zij het eigenlijke doelwit?

Over de auteur

Jonas Moström (1973) combineert zijn schrijversschap met zijn werk als huisarts in een medisch centrum in Stockholm, de stad waar hij met zijn gezin woont. Stockholm vormt ook het decor voor Dodelijk dichtbij. Moströms thrillers zijn bestsellers in Zweden. Dodelijk dichtbij is het eerste deel van een serie met Nathalie Svensson in de hoofdrol.

Wat moet je doen om kans te maken op dit boek? Beantwoord de volgende vraag:

  • Aan welke universiteit volgde Moström zijn opleiding?

Stuur je antwoord voor 17 mei 2020 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Jonas’. Vermeld ook je naam en e-mailadres. Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂

Leave a Reply

  • (not be published)