Plots ontwaken

Op 11 maart verscheen bij uitgeverij Godijn Publishing de thriller Plots ontwaken met 4 thrillers van Roan Botman, Hans van Es, Janneke Koehoorn & Mirko Schulze. In samenwerking met de uitgever mogen wij 1 exemplaar verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
Spiegel Roan Botman
De smoorverliefde, horrorfanaat Ruben wordt wakker in een wereld zonder kleur. Zonder geur en zonder geluid. Als hij een pad op wandelt, herinnert hij zich steeds beter wat er is gebeurd en hoe hij in de lege wereld is beland. Wanneer hij een verlaten villa ontdekt, komt hij erachter wat echt is en wat niet.

De hond zonder naam Hans van Es
Het is een gewone dag met een gewone moord. Rechercheur De Haan is op weg naar het bureau, als hij wordt gebeld. Hij moet direct naar de plek van de moord komen. Daar wacht hem een verrassing, die hem voor problemen stelt. Hij moet alles uit de kast halen om dit goed aan te pakken.

Verkeerde genen Janneke Koehoorn
Na een reeks dramatische gebeurtenissen vertrekt Isa met haar man Edwin en zoon Brian naar Frankrijk. Het gezin heeft rust en tijd nodig om weer nader tot elkaar te komen. Wat echter was bedoeld een ontspannen vakantie, ontaardt langzamerhand in een nachtmerrie. Een verhaal over afscheid, lust en onvoorwaardelijke liefde.

Dodendans Mirko Schulze
Als de ter dood veroordeelde Jimmie Brooks zo agressief is dat hij een dagelijks gevaar vormt voor zijn cipiers, krijgt hij bezoek van een therapeut die zijn gedrag in betere banen moet zien te leiden. Gaandeweg ontstaat er een bijzondere, explosieve dynamiek tussen de twee mannen en blijkt dat Brooks niet de enige is die worstelt met een zwaar verleden.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • Wie van deze vier auteurs staat ook in de verhalenbundel “Dansende olifanten op het ijs”?
  • EĂ©n van deze vier auteurs heeft nog niet eerder met een novelle in een thrillerverhalenbundel gestaan, welke auteur is dat?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 8 april 2024 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Plots ontwaken’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂

Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More. Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)