Op 12 mei verscheen bij Uitgeverij HarperCollins de thriller van Mary Kubica; De onbekende vrouw.
In samenwerking met Uitgeverij Harper Collins mogen wij drie exemplaren (epub) verloten van deze thriller, waarvoor onze hartelijke dank!

Het verhaal

Sadie en Will zijn pas net met hun twee kinderen verhuisd naar een klein kustplaatsje, als hun nieuwe buurvrouw Morgan dood gevonden wordt. Iedereen is geschokt, vooral Sadie, die doodsbang is bij de gedachte dat er zo dichtbij een moord is gepleegd.

Maar het is niet alleen Morgans dood die haar de stuipen op de lijf jaagt. Het is ook het donkere nieuwe huis, dat ze na het onverwachte overlijden van Wills zus erfden, en de aanwezigheid van Wills nichtje, een tiener als een donderwolk.

Sadie bijt zich vast in het mysterie van Morgans dood. Maar hoe meer ze ontdekt, hoe meer ze zich realiseert wat er op het spel staat als de waarheid aan het licht komt…

Over de auteur

Mary Kubica schreef al verschillende psychologische thrillers, waarvan de New York Times-bestseller The Good Girl de bekendste is. Dat boek verkocht wereldwijd meer dan een miljoen exemplaren. Kubica studeerde geschiedenis en Amerikaanse literatuur, en woont met haar man en twee kinderen net buiten Chicago.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • Door wiens verhaal werd Leontine vooral geraakt?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 16 juni 2020 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Kubica‘.

Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂

Leave a Reply

  • (not be published)