Onbegraven

Op 10 juli verschijnt bij Ambo|Anthos Uitgevers de thriller Onbegraven van Ulrika Rolfsdotter. In samenwerking met de uitgever mogen wij 1 exemplaar verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
Het is eind augustus en de dagen worden alweer korter in Ådalen. De bewoners ontsteken hun lichten om zo de duisternis buiten de deur te houden. Op een vroege ochtend worden aan de oevers van het Bålsjö-meer drie tienermeisjes gevonden. Twee zijn dood, één is zwaargewond. Haar leven hangt aan een zijden draadje. Het kleine dorp is in shock en wordt herinnerd aan een seriemoordenaar die in de jaren zeventig in de streek rondwaarde. Is de Donderdagman teruggekeerd?

Het is de eerste grote zaak voor Sara Emilsson, die zichzelf wil bewijzen tegenover haar vader, gepensioneerd agent, en tegenover de rest van haar team. Wanneer blijkt dat de families van de meisjes regelmatig bezocht worden door medewerkers van de sociale dienst, wordt maatschappelijk werker Annie Ljung betrokken bij het onderzoek. Samen proberen ze te achterhalen wie de dader is, een zoektocht die grote gevolgen blijkt te hebben, ook voor Annie zelf.

Onbegraven van Ulrika Rolfsdotter is het spannende tweede deel in de veelgeprezen serie over maatschappelijk werker Annie Ljung.

Over de auteur
Ulrika Rolfsdotter (1977) groeide op in de Zweedse regio Ådalen, waar ze als kind al verhalen schreef. Ze is maatschappelijk werker en cognitief gedragstherapeut en heeft gewerkt met misbruikte en mishandelde vrouwen. Duivelsdal is Rolfsdotters debuut en het eerste deel in de serie rond maatschappelijk werker Annie Ljung. Het boek is gesitueerd in de omgeving waar Rolfsdotter opgroeide, en gebaseerd op een daadwerkelijke moord rond 1800.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • 1. Wie van ons team las “Duivelsdal” van Ulrika Rolfsdotter? (Tip: lees hier de recensie)
  • 2. Wat weet je precies als je het boek dichtslaat volgens onze recensent?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 10 juli 2023 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Onbegraven’.
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂

Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More. Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


hier de link van Bol.com

Leave a Reply

  • (not be published)