Soulmate

Op 14 maart verschijnt bij uitgeverij Hamley Books de Young Adult Soulmate van Laura Dirkx. In samenwerking met de uitgever mogen wij 1 exemplaar verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
In a dystopian world, Noé was raised to believe her only purpose was to find her Soulmate, the other half of her soul. But soon she’s swept up by newfound forbidden feelings, challenging everything she has ever known. Amidst deception and danger, can she trust her heart in a world determined to tear them apart?
Noé has been preparing for this her whole life; finding her Soulmate, the person that carries the other half of her soul, the only part that will make her complete. The only reason for her existence. Or rather, that is what they have always told her. Now, she’s not so sure anymore.
An unknown feeling has crept up inside of her and taken over her whole existence. Love. She starts questioning everything she has ever known and quickly learns she has no one to trust but herself. Surviving in this world full of hate appears more difficult than she anticipated and achieving her goal becomes more and more distant.
And yet… If her Soulmate is out there somewhere, why is it so impossible to stop thinking about Arthur? Why does he make her feel angry and annoyed, though beautiful and cherished at the same time? Why does she feel like nothing matters anymore, except for him? And why is everyone trying to tear them apart?

Over de auteur
Mijn naam is Laura Dirkx. Ik ben geboren te Genk, Limburg, op 23 januari 1995, waar ik tot kort heel mijn leven gewoond heb. Ik heb een zalige jeugd gehad, met een oudere zus en jongere broer die beiden zowel het bloed onder mijn nagels konden halen als mij de grootste lach op mijn gezicht konden toveren. Mijn ouders hebben mij alles gegeven wat mijn hartje begeert, mij overal in gesteund en altijd in mij geloofd. Zolang als ik mij kan herinneren ben ik altijd gefascineerd geweest in boeken schrijven. Lezen was en is een van de enige momenten waar mijn hoofd stil is en aan niets anders denkt. Ik begon met gedichtjes schrijven en kortverhalen, maar nooit had ik een gevoel van voldoening en hield ze ook geheim.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • Soulmate is Laura’s tweede boek, wat is de titel van haar eerder verschenen boek?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 14 maart 2024 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Soulmate’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂

Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More. Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)