Schaduwrijk

Onlangs verscheen bij uitgeverij HarperCollins de thriller Schaduwrijk van Kim Faber & Janni Pedersen. In samenwerking met de uitgever mogen wij 1 exemplaar verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
Een ogenschijnlijk onschuldige man komt tijdens een explosie in een van de laatste kolengestookte elektriciteitscentrale van Denemarken om het leven. Een radicale organisatie eist de schuld op voor de aanslag; Denemarken is getroffen door zijn eerste geval van milieuterrorisme.
Diezelfde ochtend wordt de zoon van de klimaatminister dood aangetroffen in een luxevilla in het noorden van Kopenhagen. Uit de autopsie blijkt dat de overledene een zware cocaïneverslaving had, en onderzoek toont aan dat hij nauwe banden had met een onbekende drugsbende.
Is er een verband tussen de twee zaken? Inspecteur Juncker en rechercheur Kristiansen staan voor een raadsel, tot hun collega’s een ontdekking doen en alles in een stroomversnelling raakt…

Over de auteur
Het journalistenkoppel Kim Faber en Janni Pedersen debuteerde met Winterland. Voor Winterland wonnen ze de prijs voor Beste Debuut van het Jaar in hun thuisland.
Kim Faber (1955) is architect en journalist voor de Deense krant Politiken. Hij heeft eerder non-fictie geschreven, onder meer over de oorlog in Kosvo en  over leven met hiv/aids.
Janni Pedersen (1968)is presentator en misdaadjournalist op de Deense televisie. Ze werd in 2018 bekroond met de prijs voor nieuwslezer van het jaar.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • 1. Schaduwrijk maakt deel uit van een serie, welke serie is dat?
  • 2. Wie van ons team las de voorgaande delen uit deze serie?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 11 augustus 2023 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Schaduwrijk’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂

Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More. Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)