Het magische pad

Onlangs verscheen bij uitgeverij Hamley Books de jeugdboek Het magische pad van Mel Hartman. In samenwerking met de uitgever mogen wij 1 exemplaar verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
Abigail is vergeten hoe ze met haar pratende hond in een magisch huis belandde. Het huis reist rond, vol unieke spullen om kinderen te helpen met zorgen. Een vreemde man verschijnt, enkel hij ziet het huis. Hij wil binnenkomen. Abigail moet het beschermen.
Wees welkom in het betoverende huis dat al je problemen oplost. Abigail kan zich niet herinneren hoe ze samen met haar pratende hond in het magische huis terechtgekomen is. Het huis reist rond, bomvol bijzondere spullen die kinderen helpen met hun bekommernissen. Maar dan verschijnt er een vreemde man met een hoge hoed, die als enige in staat is om het huis te zien. Hij wil koste wat het kost binnen geraken. Abigail moet alles op alles zetten om het huis te beschermen. Het Magische Pad is het derde jeugdboek van succesauteur Mel Hartman, na de reeks Hotel op de Rots en Hotel in de Wolken. Het Magische Pad werd reeds voor publicatie aan verschillende landen verkocht voor vertaling.

Over de auteur
Mel Hartman debuteerde in 2007 met De Fantasiejagers, gevolgd door verschillende boeken en kortverhalen. In 2020 en 2021 bracht ze de Dodenreeks uit, gevolgd door haar eerste jeugdboek Het hotel op de rots. Het magische pad is haar derde jeugdboek 

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • 1. Wie van ons team las “Het magische pad” van Mel Hartman?
  • 2. Hoeveel sterren kreeg “Het magische pad” van onze recensent?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 16 november 2023 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Het magische pad’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂

Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More. Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)