Gevangen op de magische zolder

Op 12 juli verschijnt bij uitgeverij Leopold het kinderboek Gevangen op de magische zolder van James Nicol. In samenwerking met de uitgever mogen wij 1 exemplaar verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
Van heinde en verre weten mensen de winkel te vinden voor de magie die in de kleding is verweven. Totdat de klanten ineens wegblijven. Spreuken mislukken en Luc krijgt de schuld. Zijn strenge oom verbant hem naar de zolder. Daar vindt Luc een prachtig stuk stof waarin een vreemde spreuk is geborduurd en hij verdwijnt in een andere wereld… in een herinnering! Vindt hij zo de oplossing die de winkel kan redden? Maar afschuwelijke larven tasten de stof aan en daarmee ook Lucs enige kans om terug te keren naar zijn eigen wereld…

Over de auteur
James Nicol werkte jarenlang als boekverkoper, waarbij hij zijn hart verpandde aan jeugdliteratuur. Inmiddels schrijft hij zijn eigen kinderboeken. Daarnaast werkt hij in een bibliotheek. Nicol woont in Yorkshire met zijn man en dochter. Zijn eerste kinderboek was genomineerd voor de Branford Boase Award, een prijs voor een uitzonderlijk debuut.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • Voor welke prijs werd James Nicol’s eerste kinderboek genomineerd? (Tip: klik hier voor meer info)

Stuur je antwoord via een e-mail voor 12 juli 2023 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Gevangen op de magische zolder’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂

Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More. Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)