In februari verscheen bij Ambo|Anthos de nieuwe thriller van Ilse Ruijters, Minnaar. In samenwerking met de uitgever mogen wij 3 epubs verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
In de thriller Minnaar van Ilse Ruijters verandert een gepassioneerde liefdesaffaire in een levensgevaarlijke nachtmerrie.

Dat wat ze met Søren had – een affaire zou ze het nooit noemen, daar was het lang niet serieus genoeg voor – was op haar veertigste verjaardag begonnen. Haar leven was al helemaal compleet. Kinderen het huis uit, goed huwelijk, carrière op orde. En toen stond hij daar, de drieëntwintigjarige kitesurfer, nota bene op haar verjaardag. Het is alleen voor de seks, zeggen ze tegen elkaar, alleen voor de seks. Ze voelt zich steeds schuldiger over het bedrog, maar als ze de relatie wil verbreken, blijkt dat haar spannende minnaar zich niet zo makkelijk aan de kant laat zetten.

Over de auteur
Ilse Ruijters (24 juni 1979) debuteerde met De onderkant van sneeuw als thrillerschrijfster. Deze huiveringwekkende psychologische vrouwenthriller werd bekroond met de Hebban Thriller Debuutprijs 2015. Haar tweede boek, Later als ik dood ben, won de Hebban Thriller Award 2017 en belandde op de shortlist van De Gouden Strop 2017. Haar derde thriller, Meisje van me, verschijnt in september 2019.

Lees hier het eerste hoofdstuk van Minnaar.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • Ilse Ruijters schreef in de column “Goodbye mij lover” over haar nieuwste boek Minnaar. Wat vraagt ze zich af of de lezers dat ook voelen? Tip: lees de column hier.

Stuur je antwoord via een e-mail voor 8 april 2021 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Minnaar’.
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂 Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More.

Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)