Luna Het volk van de jaguar

Onlangs verscheen bij uitgeverij Hamley Books de Young Adult Luna, Het volk van de Jaguar van Lies Vervloet. In samenwerking met de uitgever mogen wij 1 exemplaar (ePub of paperback) verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
Luna is op de vlucht. Haar bestemming: het Amazonewoud. Ze hoopt dat ze daar veilig zal zijn en dat haar krachten er zullen groeien. Maar alles loop mis. Rampspoed en tegenslag volgen elkaar op en het noodlot lijkt haar te achtervolgen. Luna glijdt steeds dieper weg in de ellende. Dan duikt opeens de mysterieuze Wayra op die haar meeneemt naar zijn dorp. Al snel beseft Luna dat de bewoners iets voor haar verbergen. Maar wanneer ze de geheimen van het dorp begint te ontrafelen, komt ze oog in oog te staan met een groot gevaar…

Over de auteur
Lies Vervloet (1982) is geboren en getogen in het mooie Gent. Al zo lang ze het alfabet onder de knie heeft is ze gepassioneerd door schrijven. Dat begon met publicaties in het schoolkrantje en het winnen van enkele prijzen in schrijfwedstrijden. Later, tijdens en na haar studie culturele antropologie aan de Universiteit Leiden begon ze columns te schrijven voor online bladen en hield ze haar vele lange episodes in het buitenland bij in een blog. Toch was het altijd Young Adult dat aan haar bleef trekken en waar haar hart lag. Verschillende cursussen, schrijfvakanties en nanowrimo’s verder heeft ze haar flow volledig gevonden en is het eerste deel van haar YA-trilogie klaar voor publicatie. ‘Luna – Schaduw van de maan’ verschijnt in 2021 bij Hamley Books.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • Wat combineert Lies Vervloet goed in Het volk van de Jaguar? (Tip: lees hier de recensie)

Stuur je antwoord via een e-mail voor 30 april 2022 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Luna’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens en of je liever een paperback of e-pub ontvangt! Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂 Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More.

Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)