Op 11 augustus verschijnt bij uitgeverij De Crime Compagnie de thriller Het spel van leugens van Anna West.

Het spel van leugens

Het verhaal

Tijdens een echtelijke ruzie tussen Eva en Peter, een veelbelovend politicus, overlijdt hun tweejarige zoontje Aron. Peter stelt voor tegen de politie te vertellen dat het kind ontvoerd is. Op die manier is zijn carrière gered en zal Eva niet worden veroordeeld.
Zeventien jaar later, op de avond dat Peter tot minister van Justitie wordt benoemd, staat Aron voor de deur.

Over de auteur

Anna West is het pseudoniem van schrijfster Marja West. Haar debuut Uitgeteld stond op de longlist van de Diamanten Kogel. Naast thrillers schrijft zij audioseries en feelgoodromans, van haar spannende audioserie Graviton zijn de filmrechten verkocht aan een Frans-Amerikaanse producente.

Lees op Bol.com een preview van Het spel van leugens van Anna West.

Op woensdagochtend 12 augustus 08.00 uur vindt er een ludieke winactie plaats op de Facebookpagina van De Crime Compagnie. De online boekpresentatie plaats op donderdagavond 20 augustus tussen 19.30-20.00 uur, waarbij een video gedeeld wordt met een interview met Marja West .Ook is er gelegenheid om Marja via de livechat vragen te stellen. Ga naar Facebook voor meer informatie.

ga voor meer nieuws naar www.thrillersandmore.com

Ik ben Alexander, bouwjaar 1973. Ik lees graag thrillers en fantasyboeken. Zelf schrijf ik korte verhalen, doe mee aan schrijfwedstrijden en werk aan mijn eigen boek. Ook ben ik bouwkundig tekenaar en hou ik van Formule 1 en wielrennen.

Leave a Reply

  • (not be published)