Op 11 augustus verscheen bij uitgeverij De Fontein Zwaluwzomer van Erica James. Deze meeslepende feelgoodroman is een absolute must-have voor alle romanlezers.

Zwaluwzomer

Het verhaal

Alastair heeft in Linston End de gelukkigste zomers van zijn leven doorgebracht. Samen met zijn vrouw Orla en hun beste vrienden – Danny en zijn vrouw Frankie; Simon en zijn vrouw Sorrel – hebben ze de kinderen zien opgroeien en uitvliegen. Maar na Orla’s dood is alles opeens anders, en in plaats van een veilige haven is Linston End opeens een onontkoombare herinnering aan een tijd dat alles beter was.
Als Alastair Valentina ontmoet, ziet hij een kans op nieuw geluk – maar zijn beslissing die nieuwe liefde een kans te geven ontwricht de eens zo hechte groep. Kunnen oud en nieuw ooit samengaan of moet Alastair het verleden opgeven vooreen nieuwe toekomst?

Over de auteur

Erica James heeft al veel bestsellers op haar naam staan, zoals Het grote huisEen onverwachte wending en Zussen voor altijd. Ze woont afwisselend in Engeland en Italië.

(persbericht uitgeverij De Fontein)

Ga naar uitgeverij De Fontein voor een preview van Zwaluwzomer van Erica James.

ga voor meer nieuws naar www.thrillersandmore.com

Ik ben Alexander, bouwjaar 1973. Ik lees graag thrillers en fantasyboeken. Zelf schrijf ik korte verhalen, doe mee aan schrijfwedstrijden en werk aan mijn eigen boek. Ook ben ik bouwkundig tekenaar en hou ik van Formule 1 en wielrennen.

Leave a Reply

  • (not be published)