NEDERLAND EN VLAANDEREN WORDEN GETEISTERD DOOR ZWARTE SNEEUW …

Uitgeverij Godijn Publishing (Hoorn NH) zocht en vond ZWARTE SNEEUW!

zwarte sneeuw

I.s.m. ThrillerAcademie, Thrillers and More en Schrijfjuffers startte Godijn Publishing, begin 2020, een zoektocht in Nederland en Vlaanderen naar vier spannende thrillernovelles met het thema ZWARTE SNEEUW. De vier winnaars met de beste verhalen winnen een publicatie en een auteurscontract!

Een auteurscontract

zwarte sneeuw

47 manuscripten zijn er ingezonden. Voor de vier winnaars is er een auteurscontract en een boek; een 4-in-1 boek. Een driekoppige jury heeft uit alle inzendingen een longlist samengesteld met daarop negen manuscripten. De vier winnaars worden gepubliceerd in een roman en een E-book. De overig longlist verhalen worden uitgegeven als E-book. Alle negen verhalen worden tevens – in een later stadium – ook uitgegevens als luisterboek.

De vier winaars – twee Nederlandse en twee Vlaamse auteurs – ontvangen zaterdag 31 oktober het eerste kersverse exemplaar. Geen grootse boeklancering, maar een intiem en besloten feestje. Voor iedereen die geïnteresseerd is in dit project, is er een gelijknamige Facebook pagina waar alle laatste nieuwtjes te vinden zijn.  

De online boekpresentatie is op zaterdag 31 oktober 2020 en is te volgen via Facebook Live waar ’s middags ook de e-books worden gelanceerd van de vijf “runners up”: Frans van der Eem, Vera van Beers, André Van Butsel, Susan Wallenburg en Maartje Cooijman.

ZWARTE SNEEUW| 4 thrillers in 1 boek

Een must voor de thrillerliefhebber is Zwarte Sneeuw. Niet 1, niet 2, maar liefst 4 thrillers in 1 boek! Geen korte verhalen, maar novelles.

Miriam Lucia (Voorschoten) | David en Sara

zwarte sneeuw

Christa komt op een koude winteravond het van huis weggelopen jongetje David tegen. Ze zet alles op alles om hem en ook zijn zusje Sara te redden uit een erbarmelijke thuissituatie. Doet zij dit voor de kinderen, of ook om haar persoonlijke verlies een plaats te geven? Ze krijgt hulp van haar beste vriendin Esther en collega Pim, maar brengt hen daarmee wel in gevaar.

Miriam Lucia brengt, vanuit haar functie bij de bibliotheek, met verve haar liefde voor het lezen van boeken over aan de basisschoolkinderen van Voorschoten. Miriam heeft meerdere schrijfcursussen gevolgd en is lid van de Voorschotense Schrijvers Kring. Inmiddels zijn er vijf verhalen van haar hand gepubliceerd.

Luc Vos (Westerlo) | Noorderlichtvrouw

zwarte sneeuw

Een ijskoud avontuur in Noorwegen. Twee vriendinnen, op weg naar het Noorderlicht. Alleen. Op een boot met een man. Hij is een beetje vreemd. Is hij te vertrouwen? Zullen ze het Noorderlicht zien, zoals gepland? In ieder geval verloopt de reis heel anders dan verwacht. En het is ijs– en ijskoud.

Luc Vos is wereldreiziger, sporter, schrijver, vader, echtgenoot, dromer, optimist en consultant. En als het even kan dat alles gecombineerd en door elkaar. In 2019 vormden twee trips naar Noorwegen de ideale inspiratie voor ‘Noorderlichtvrouw’. In 2021 lanceert Luc de thriller WREED in het Boek10 project.

Annemarie Ros (Callantsoog) | Altijd rustig blijven

Wat doet een 18-jarig meisje als ze ineens aandacht krijgt van een oudere jongen, terwijl haar leeftijdsgenoten haar links laten liggen? Wat er ook gebeurt, ze moet altijd rustig blijven, heeft ze van haar vader geleerd. Maar lukt dat haar als iedereen haar in de steek lijkt te laten?

Annemarie heeft meerdere verhalen gepubliceerd onder pseudoniem Sam Jacobs. Altijd rustig blijven is haar debuut novelle en een reden om onder haar eigen naam verder te gaan. Ze werkt moment aan een spannende historische roman dat zich afspeelt in Groningen, haar voormalige studentenstad.

Jacob Dens (Turnhout) | Het Boek

Een ongelezen boek, een verborgen hartstocht en een psychiatrisch verleden: op Davids levenspad smelten die drie elementen samen tot een toxisch brouwsel. David strijdt voor zijn ziel in een weekend waarin de lijnen tussen schrift, psychose en realiteit steeds moeilijker te onderscheiden blijken.

Jacob Dens leeft al vanaf zijn peutertijd een leven vol verhalen. Zijn grote luisterhonger drijft zijn ouders om niet alleen dagelijks verhalen voor te lezen, maar ook zijn lievelingsboeken voor hem in te spreken op cassettes. Jacob is een aanhanger van de ijsbeermethode – iets opschrijven, opstaan, vijf rondjes wandelen om na te denken en weer gaan zitten – en hoopt nog vele kilometers af te leggen nu deze publicatiestap gezet is!

Vlaanderen en Nederland

Voor de Vlaamse auteurs Luc Vos, Jacob Dens en de Nederlandse auteurs Annemarie Ros, Miriam Lucia is dit hun debuut. Een aanwinst voor de Vlaamse en Nederlandse boekenwereld!

ZWARTE SNEEUW | ISBN 978-94-931547-77-4 | 332 pagina’s | € 19,99

Lees ook de columns van Miriam Lucia, Annemarie Ros, Jacob Dens en Luc Vos.

Ik ben Alexander, bouwjaar 1973. Ik lees graag thrillers en fantasyboeken. Zelf schrijf ik korte verhalen, doe mee aan schrijfwedstrijden en werk aan mijn eigen boek. Ook ben ik bouwkundig tekenaar en hou ik van Formule 1 en wielrennen.

Leave a Reply

  • (not be published)