Geheugenspel

Op 20 november verschijnt bij Hamley Books de nieuwe thriller van Nina Verheij, Geheugenspel. In samenwerking met de uitgever mogen wij 1 exemplaar verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
Hoe zuiver is jouw geweten?

De verkeerde dader heeft vastgezeten voor de dood van je vader. Sinds Emily deze woorden te horen kreeg, wordt de jonge rechercheur achtervolgd door vragen. Waarom heeft de man die gevangenzat bekend en wie was daadwerkelijk de schutter?

Om de waarheid te achterhalen met ze samenwerken met haar vaders vroegere partner Paul. Wie kan ze vertrouwen bij het ontrafelen van alle geheimen en wie heeft zijn eigen verborgen agenda?

Over de auteur
Ik ben een Hillegomse Haarlemse uit het bouwjaar 1984 met een zwak voor poffertjes en mijn kat Emmy. Mijn eerste iets serieuzere schrijfinspanning als kind was een verhaal over katjes die uit een cake geboren werden. Na het vwo besloot ik de studie Nederlandse taal en cultuur te volgen aan de Universiteit Leiden. Een keuze waarvan ik geen seconde spijt heb gehad. Helaas kwam het fictieschrijven vanaf die tijd wel op een steeds lager pitje te staan. Ook tijdens mijn 8,5 jaar in de online marketing-wereld schoot het met schrijven niet zo op. Daarom besloot ik eind 2016 het roer om te gooien. Ik wilde mijn passie voor het geschreven woord weer serieus nemen. Mede dankzij een opleiding aan de Schrijversacademie en mijn deelname aan de National Novel Writing Month (50.000 woorden in 30 dagen) vond ik mijn plezier in fictieschrijven terug. Ik woon sinds 2011 in Haarlem. Naast eigenaar van BackWords ben ik freelancer op het gebied van copywriting en online marketing.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • Nina’s debuutthriller Fatale keuzes was in eerste instantie een romantische drama met een andere titel, welke titel was dat?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 27 november 2020 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Geheugenspel’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens en of je liever een paperback of e-pub ontvangt!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂 Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More.

Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)