Op 22 februari is verschenen bij Uitgeverij Palmslag de nieuwe thriller van Ronald van den Broek, Fantoomzoon.

Het verhaal

van den Broek

Hoe los je een moord op als de dader geen motief lijkt te hebben?  

Op het plaatselijke kerkhof in Maastricht wordt een gewurgde puber aangetroffen. De CEO van een internationaal opererend bedrijf overlijdt tijdens een pikant  seksavontuurtje en de flamboyante ontwerper en creatief directeur van modehuis  MonPote  wordt geëlektrocuteerd tijdens een interview met een journalist.  

De Amsterdamse rechercheur  Irisa  Romijn krijgt de leiding over het onderzoek, maar ziet geen enkel verband tussen de moorden. Ondertussen wordt ze afgeleid door problemen met een starre officier van justitie en onrustige demonen uit haar eigen recente verleden.  

De klokt tikt genadeloos door terwijl de druk op  Irisa  en haar team om deze zaken op te lossen steeds verder toeneemt, want het volgende slachtoffer kan elk moment vallen…  

Over de auteur

Ronald van den Broek is in Utrecht geboren, maar vestigde zich na de studies Gezondheidswetenschappen en Rechten in Amsterdam. Hij werkt momenteel als jurist. Al zijn hele leven verslindt hij thrillers en sinds het verschijnen van de eerste Nicci French is hij verslingerd geraakt aan het genre literaire thriller. Eerder verschenen Varkensbloed in chocolade, Mijn kartonnen broer en Beschermduivel.

Bestel Fantoomzoon bij je lokale boekhandel of via Uitgeverij Palmslag

Ga voor meer nieuws naar thrillersandmore.com

Lees hier ook de recensie van Bianca van Mijn kartonnen broer

Ik ben Alexander, bouwjaar 1973. Ik lees graag thrillers en fantasyboeken. Zelf schrijf ik korte verhalen, doe mee aan schrijfwedstrijden en werk aan mijn eigen boek. Ook ben ik bouwkundig tekenaar en hou ik van Formule 1 en wielrennen.

Leave a Reply

  • (not be published)