Schrijfwedstrijd De rommelzolder

Op 1 april start bij Online Schrijfschool van Marelle Boersma de inschrijving voor de cursus Kinderverhalen schrijven die op 15 april van start gaat onder leiding van Inge Spaan. Om dit te vieren organiseert Online Schrijfschool in samenwerking met Thrillers & More en Uitgeverij Neckar een schrijfwedstrijd gericht op lezers van 8 tot 12 jaar.

de rommelzolder

Wat moet je doen:

Schrijf een kort avonturenverhaal van maximaal 2000 woorden. Het thema is De rommelzolder. Stuur jouw verhaal uiterlijk 15 mei 2021 naar inge@marelleboersma.nl en maak kans op publicatie van jouw verhaal in een bundel met de 15 beste verhalen.

Tip: kijk voor alle voorwaarden en overige informatie op: https://marelleboersma.nl/schrijfwedstrijd/

Wat kun je winnen:

De top 3 krijgt een toffe goodiebag, met daarin onder andere gesigneerde bundel van deel 1 en 3 uit de Lizzy-serie van kinderboekenschrijfster Suzanne Buis. Het winnende verhaal wordt bovendien op de site van Thrillers & More geplaatst.

Maar dat is niet alles: de 15 schrijvers krijgen schrijfcoaching van Inge Spaan, docent van de cursus Kinderverhalen schrijven. En Inge Spaan en Suzanne Buis schrijven zelf ook nog een verhaal voor in de bundel! Dus sta jij straks met Suzanne Buis en Inge Spaan in de bundel?

Stichting KiKa

Van elk verkocht exemplaar van De rommelzolder gaat 1 euro naar Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa) ten behoeve van onder andere onderzoek naar genezing van kinderkanker en ondersteuning van Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie.

Jury

Alle inzendingen worden beoordeeld door een jury bestaande uit: Suzanne Buis (Kinderboekenschrijfster), Lilian Brugel (recensent en medebeheerder Thrillers & More), Alexander Roessen (medebeheerder Thrillers & More en mede-eigenaar Uitgeverij Neckar) en Isabel (9) & Rosalie (11) Bos (ervaringsdeskundigen).

Veel schrijfplezier!

Ik ben Alexander, bouwjaar 1973. Ik lees graag thrillers en fantasyboeken. Zelf schrijf ik korte verhalen, doe mee aan schrijfwedstrijden en werk aan mijn eigen boek. Ook ben ik bouwkundig tekenaar en hou ik van Formule 1 en wielrennen.

Leave a Reply

  • (not be published)