Wolfzomer

Op 22 april verschijnt bij uitgeverij Cargo de nieuwe thriller van Hans Rosenfeldt, Wolfzomer. In samenwerking met de uitgever mogen wij 3 exemplaren verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
Een dode wolf. Een mislukte drugsdeal.
Een slaperig stadje in het noorden van Zweden.
Een ongenadige zomer.

Wolfzomer speelt zich af in Haparanda, in het noorden van Zweden, vlak bij de grens met Finland. Er wordt een dode wolf in de bossen gevonden, en in de maag van het beest ontdekt de politie de resten van een mens. Al snel wordt duidelijk dat deze man betrokken was bij een mislukte drugsdeal in Finland, en vanaf dat moment weet politieagente Hannah Wester dat haar normaal zo rustige zomer volledig op zijn kop zal staan.
Terwijl Hannah en haar collega’s proberen uit te zoeken hoe de man in de bossen van Haparanda terecht is gekomen, wordt het kleine grensstadje opgeschrikt door een reeks gewelddadige gebeurtenissen. Er is duidelijk nog iemand op zoek naar antwoorden, en die laat zich door niets of niemand tegenhouden.

Over de auteur
Hans Rosenfeldt (1964) werkt als scenarist, filmproducent en acteur. Samen met Michael Hjorth schrijft hij de zeer succesvolle thrillerserie De Bergmankronieken, waarvan De test en Het oordeel de meest recente titels zijn. Hans Rosenfeldt woont in het noorden van Zweden.

Lees hier het eerste hoofdstuk van Wolfzomer

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • Wat is de originele titel van Wolfzomer en wie heeft dit boek vertaald naar het Nederlands?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 27 april 2021 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Wolfzomer’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens en of je liever een paperback of e-pub ontvangt!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂 Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More.

Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)