Dark and twisted souls

Onlangs verscheen bij uitgeverij Hamley Books de Young Adult (engelstalig) Dark and Twisted Souls van Tamara Arts. In samenwerking met de uitgever mogen wij 1 exemplaar verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
Flashbacks of a forgotten, dark part to her past, force Maeve to go back to the place where it all began: one of the most haunted places on earth, the RMS Queen Mary. She convinces her reluctant friends to come along. Once arrived on the ship, they find themselves constantly tormented by invisible forces, while trying to figure out why Maeve gets flashbacks. Will they be able to solve the mystery?

Welcome on board the Queen Mary … if you dare. Maeve has spent the last three months plagued by a dark and forgotten part of her past. Determined to root out the cause of her unnerving flashbacks, she and her friends return to the place where it all began… One of the most haunted places on earth: the RMS Queen Mary. But once aboard the ship, Maeve’s problems aren’t the only ones the trio have to face. They’re surrounded by invisible, terrifying forces that dig at their innermost fears, threatening to drive them apart. As they fight back against their ghostly enemies, Maeve must solve the mystery behind her lost memories. Tamara Arts is the author of the dark, paranormal thriller In het Duister (In the Dark). The translation rights were sold to the USA. Dark and Twisted Souls is her first English paranormal thriller and takes place aboard one of the world’s most famous ghost ships, the Queen Mary.

Over de auteur
Tamara Arts (2000) is geboren in de Noord-Brabantse gemeente Geldrop, waarna ze is opgegroeid in Helmond. Ze schrijft al haar hele leven verhalen en heeft deze enige tijd op het schrijversplatform Wattpad gepubliceerd.
Vanaf 2017 is ze boekenblogger en op Instagram deelt ze haar liefde voor boeken en lezen. In het laatste jaar van haar havo-opleiding is ze haar eigen correctiebedrijf gestart, waar ze in haar tussenjaar fulltime aan heeft gewerkt. Op dit moment volgt ze haar passie en studeert ze diergezondheid & management.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • Wat doet Tamara naast schrijven nog meer graag? (Tip: check de site van Hamley Book hier voor meer info over Tamara Arts)

Stuur je antwoord via een e-mail voor 8 november 2023 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Dark and Twisted Souls’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂

Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More. Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)