Val uit de tijd

Onlangs verscheen bij Godijn Publishing de nieuwe thriller van Janine Brandsen, Val uit de tijd. In samenwerking met de auteur mogen wij 1 paperback verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
Arensborg, Hertogdom Brabant – 1345 Wanneer Helena’s vader overlijdt, blijft zij als enige erfgename ongehuwd achter. Haar vaders lakenhandel zelfstandig voortzetten lijkt geen optie. Het koopmansgilde eist een man aan het hoofd van de firma. Een huwelijk is de makkelijkste uitweg, maar Helena zweert alleen te trouwen uit liefde. Bij pogingen haar ambities toch te verwezenlijken, zonder daarbij in een verstandshuwelijk terecht te komen, maakt zij machtige vijanden die voor niets terugdeinzen om te krijgen wat zij willen. Helena’s dromen en verlangens lijken simpelweg niet bij haar tijd te passen.

Over de auteur
Janine Brandsen (Den Haag, 1973) weet van jongs af aan een ding zeker… zij wordt juf. De keuze tussen geschiedenis of Nederlands doceren is een lastige, want naast een passie voor historie, zijn lezen en schrijven grote liefdes. Zij kiest voor de lerarenopleiding geschiedenis, maar wel met Nederlands als bijvak. Het blijkt een juiste keus.

Als docent geschiedenis werkt zij sinds 2009 bij het Stanislascollege Dalton Delft. Met veel enthousiasme brengt zij voor leerlingen geschiedenis tot leven. In 2019 wordt zij door haar leerlingen voorgedragen en uiteindelijk genomineerd voor Geschiedenisleraar van het jaar, een jaarlijkse prijs uitgereikt door het Rijksmuseum in samenwerking met de NTR en het Nationaal Archief.

Het schrijversbloed kruipt waar het niet gaan kan en zij volgt schrijfopleidingen om zich in het vak te bekwamen. Tijdens een schrijfcursus bij bestsellerauteur Marelle Boersma besluit zij haar passies te bundelen en zich te wagen aan het schrijven van een boek. Met haar achtergrond kan het niet anders dan een historische roman worden.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • Drie jaar voordat Janine Brandsen haar hobby schrijven nieuw leven inblies, had ze al een idee voor een boek. Welk idee is dat? (tip: lees haar column Op de brandstapel)

Stuur je antwoord via een e-mail voor 3 juli 2021 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Val uit de tijd’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂 Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More.

Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)