Breekbaar als glas

Op 10 juni verscheen bij Uitgeverij HarperCollins de nieuwe YA Fantasy van Gena Showalter, Breekbaar als glas.. In samenwerking met de uitgever mogen wij 1 exemplaar verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
Welkom in The Forest of Good and Evil, waar sprookjes niet alleen echt zijn, maar ook de toekomst voorspellen…
Prinses Ashleigh Charmaine, beter bekend als de Glasprinses, is geboren met een zwak hart waardoor ze kwetsbaar is, zo breekbaar als glas. In tegenstelling tot haar twee zussen heeft ze ook geen magische krachten, en ze leeft met het idee dat elke dag haar laatste kan zijn. Tot een orakel aankondigt dat het Ashleighs lot is om Assepoester te zijn, met een knappe prins te trouwen en het koninkrijk van Sevon te redden van hun wrede overheersers.
Ashleigh heeft zo haar twijfels over de profetie. Iedereen kijkt op haar neer, tot en met de dieren aan toe! En de prins die ze geacht wordt te betoveren, minacht haar nog het meest. Zal Ashleigh ooit koningin worden zoals haar is voorspeld? Of verliest ze alles wat haar lief is?

Over de auteur
Gena Showalter is de internationale bestsellerauteur van romans en fantasy voor zowel volwassenen als jongeren. Haar boeken worden vaak bestempeld als ‘humoristisch en intens’, ‘niet weg te leggen’ en ‘verslavend’. In 2017 bezocht ze YAL-Fest, het jaarlijkse boekenfestival voor jongeren, waarmee ze haar Nederlandse en Belgische fans een groot plezier deed.

Lees hier het eerste hoofdstuk van Breekbaar als glas.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • Wie van ons team las “Koud als sneeuw” en hoeveel sterren kreeg dit boek?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 13 juli 2021 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Breekbaar als glas’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂 Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More.

Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)