Op 1 juli verscheen bij Uitgeverij Jalapeño Books de thriller Evi van Tjeerd Langstraat.
In samenwerking met Uitgeverij Jalapeno mogen wij twee exemplaren verloten van deze thriller, waarvoor onze hartelijke dank!

Het verhaal

Een jonge vrouw pleegt zelfmoord. Haar vader blijft radeloos achter met een afscheidsbrief die meer vragen oproept dan dat het antwoorden geeft.

Een psychologisch spel volgt als hij probeert uit te vinden wat er precies op die dag is gebeurd. En, waar het lichaam van zijn dochter is gebleven…

Het voert hem door heel Europa op zoek naar antwoorden, maar hoe dieper hij graaft, hoe bizarder de zelfmoord van zijn dochter lijkt te zijn.

Wanneer wordt zelfmoord moord?

Een Jan Vos thriller

Over de auteur

Tjeerd Langstraat (1981) studeerde bedrijfseconomie en cultuurwetenschappen. Hij werkte eerder als (reis)journalist. In 2013 debuteerde hij met de thriller Villa Gladiola. In 2017 verscheen zijn tweede thriller Eeuwig Donker, wederom met rechercheur Jan Vos in de hoofdrol. Op 1 oktober 2018 kwam zijn derde thriller uit: RÄV.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • Waar heeft Tjeerd zijn boek “Evi” af kunnen schrijven?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 18 juli 2020 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Evi’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂

 

Leave a Reply

  • (not be published)