Op 7 juli verscheen bij Kosmos Uitgevers de populair wetenschappelijke verhalenbundel van Tamara Onos, Hoe zit dat nou? (zin en onzin over alledaagse gevaren). In samenwerking met de uitgever mogen wij 1 exemplaar verloten, waarvoor onze hartelijke dank

Het verhaal

Welk gevaar je wél had moeten herkennen of juist links kan laten liggen, laat veiligheidsexpert en topauteur Tamara Onos zien in Hoe zit dat nou?.

Hoe zit dat nou? van Tamara Onos is een bundel korte verhalen over het herkennen en negeren van alledaagse gevaren. Je druk maken terwijl dat eigenlijk niet nodig is, of fluitend gevaren trotseren omdat je ze simpelweg niet herkent. Komt je bekend voor? Tamara Onos vertelt je welke gevaren je wél moet herkennen en welke je rustig kunt negeren. Ze legt uit wat relevant is en wat niet, hoe je een risico beoordeelt, wanneer iets echt gevaarlijk is en wanneer vooral niet. De luchtige, korte verhalen lezen heerlijk weg in de trein of op het strand. Humoristisch, vol zijsprongen, maar altijd informatief.

Bekijk hier een fragment uit Hoe zit dat nou?

Over de auteur

Tamara Onos is auteur en heeft daarnaast een eigen bedrijf. Als arboprofessional adviseert zij bedrijven over het verbeteren van arbeidsomstandigheden. Het zwaartepunt ligt daarbij op blootstelling aan gevaarlijke stoffen. De pracht en problemen van werk vormen het hoofdthema van haar columns en blogs (www.tamaraonos.nl). Ook in haar debuutthriller Onder Invloed zijn haar kennis en ervaringen als arboprofessional verweven.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • Hoeveel korte verhalen staan er in dit boek?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 19 juli 2020 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Onos’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens!

Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂

Succes!


Bestel dit boek bij Bol

 

 

 

Bestel dit boek bij Libris

Bestel dit boek bij Bazarow

Leave a Reply

  • (not be published)