Winter in de B&B

Onlangs verscheen bij Hamley Books de feelgood van Kaat De Kock, Winter in de B&B. In samenwerking met de uitgever mogen wij 1 exemplaar verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
Hanne is een twintiger die in een klein appartementje in de stad woont en probeert rond te komen van het loon dat ze verdient met een job waar ze een hekel aan heeft. Dan krijgt ze te horen dat ze een vakantiehuis in de Ardennen heeft geërfd. Als het ‘vakantiehuis’ een grote villa met gigantische tuin blijkt te zijn, heeft ze geen idee wat ze met zo’n huis aan moet. Tot haar moeder haar ervan weet te overtuigen om een bed and breakfast te beginnen. Samen trekken ze naar de Ardennen en proberen ze een nieuw leven én een zaak op te bouwen. Maar niet iedereen ziet hen even graag komen. Hanne doet er alles aan om het respect van de plaatselijke bewoners en vooral dan van die héél knappe klusjesman te winnen.

Over de auteur
Kaat De Kock (1975) is een succesvol youngadultauteur en schreef de voorbije jaren de zomerverhalen voor Flair. Ook het vervolgverhaal Lies, dat wekelijks in Flair verschijnt, is van haar hand. In haar boeken voor young adults deinst ze er niet voor terug serieuze thema’s aan te snijden. Zo beschrijft ze in Niets om het lijf (2018) het verhaal van een tiener die worstelt met anorexia en automutulatie. Sterker dan jij (2017) is dan weer een aangrijpend verhaal over partnergeweld en in Selfie (2016) gaat ze dieper in op de gevaren van het internet.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • Wanneer verscheen de eerste chicklitroman van Kaat De Cock en wat is de titel hiervan?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 3 november 2021 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Winter in de B&B’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens en of je liever een paperback of e-pub ontvangt!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂 Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More.

Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)