Mission two

Onlangs verscheen bij uitgeverij Hamley Books het nieuwe jeugdboek van R. Wade, Mission two. In samenwerking met de uitgever mogen wij 1 exemplaar (paperback of ePub) verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
Team internet bracht mission one tot een succesvol einde, maar betaalde daar een grote prijs voor. Ze moesten hun vriend achterlaten in de handen van aartsvijand en crimineel meesterbrein Medusa. Het valt hen zwaar om hun dagelijkse leven weer op te pikken, zonder te weten of hij nog in leven is. Tegen alle orders van de staatsveiligheid in, beslissen de overgebleven leden om terug te keren naar T-Polis om hun teamgenoot te zoeken. Dit brengt hen opnieuw in de onvoorspelbare en spannende wereld van het internet. Daar ontdekken ze dat computerbugs nog nooit zo gevaarlijk waren.

Over de auteur
Aron Wade (1970) studeerde in 1996 af aan het koninklijk conservatorium van Brussel. Sinds 2017 volgt Aron zijn droom en schrijft hij samen met Ria Maes thrillers. Als jeugdschrijver maakte hij zijn debuut met de roman Robbe, een samenwerking met Marc De Bel en Ria Maes.
Ria Maes (1965) ging na haar studies aan de slag als freelance journaliste. Ze schreef voor diverse week- en maandbladen en concentreerde zich daarbij vooral op de Vlaamse en Nederlandse show- en televisiewereld. Met het non-fictie verhaal ‘Twee mensen, vier levens’, maakte Ria haar entree als auteur.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • Aron en Ria schreven samen over de depressie van Aron, wat is de titel van dit boek en wat willen ze de lezer meegeven (met name jongeren)?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 4 jaunari 2022 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Mission two’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens en of je liever een paperback of e-pub ontvangt!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂 Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More.

Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)