Onlangs verscheen bij uitgeverij Hamley Books de thriller In een ander licht van Joke Lanting. In samenwerking met de uitgever mogen wij 1 exemplaar verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
Het dorpje Grimsbergen is in rep en roer wanneer Robin betrokken raakt bij een fataal ongeval. Twijfels en geheimen komen boven terwijl ze samen met enkele dorpelingen de waarheid probeert te achterhalen.
Hoe stevig sta jij in je schoenen, als daar een moord in wordt geschoven? Het dorpje Grimsbergen is in rep en roer wanneer de jonge vrouw Robin in het ziekenhuis wordt opgenomen. Volgens de politie heeft ze in een dronken bui haar buurjongetje doodgereden. Wanneer de autoriteiten een beeld van het ongeval schetsen, weet Robin zeker dat er iets niet klopt: ze heeft namelijk nog nooit een druppel alcohol gedronken. Steeds meer mensen twijfelen aan haar verhaal, maar ook Robin begint twijfels te krijgen over wat er precies gebeurd is. Intussen probeert de lokale dominee het verdeelde dorp samen te houden, maar er komen steeds meer geheimen naar boven. Samen met de enkele mensen die nog in haar geloven, gaat Robin op zoek naar de waarheid.

Over de auteur
Joke Lanting; enthousiaste lezer en schrijfster, dol op Fantasy en thrillers. Ik hou van papieren boeken, e-books heb ik dus ook niet. Mijn debuut ‘In een ander licht’ komt op 11 november uit bij Hamley Books.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • Joke Lanting heeft mee gedaan aan een schrijfwedstrijd via Hamley Books. Zij won deze wedstrijd niet, maar wie won deze wedstrijd wel?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 9 december 2023 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘In een ander licht’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂

Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More. Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)