Nachtmerriewedstrijd

Onlangs verscheen bij uitgeverij Hamley Books de jeugdthriller Nachtmerriewedstrijd van Ellis van Steen. In samenwerking met de uitgever mogen wij 1 exemplaar (ePub of paperback) verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
Het is Liroy’s grote droom om professioneel basketbalspeler te worden, net zoals zijn vader. Wat heeft Liroy er voor over om die droom waar te maken? Liroy speelt bij het jeugdteam in het dorp waar hij woont. Hij is de beste van zijn team en kan als enige dunken. Op een avond, na een wedstrijd, komt er een eng uitziende man naar hem toe in een steegje. Eerst wil Liroy niets met hem te maken hebben, maar dan vertelt de man dat hij de coach is van het beste junioren basketbalteam van Europa. De coach wil Liroy graag in zijn team. Liroy’s droom lijkt uit te komen, maar al snel blijkt dat de prijs hoger is dan hij dacht. Zal hij zich weten te redden uit deze benarde situatie?

Over de auteur
Al sinds groep drie (eerste klas in België) van de basisschool leest Ellis van alles en nog wat. De boeken van Paul van Loon, met name de Griezelbus en de Familie RIP serie, hebben haar geïnspireerd om zelf ook de pen op te pakken, rond 2009. Dit resulteerde in twee griezelverhalen voor de jeugd. Naast griezelverhalen schrijft zij ook duistere fantasy en geschiedenis verhalen voor kinderen. Naast boeken schrijven leest Ellis er ook veel. Ellis waant zich al jaren graag in de magische wereld van fantasyfestivals en comic conventies. Thuis heeft zij verschillende verzamelingen die gestaag uitbreiden. Zij verzamelt onder andere: boeken en andere snuisterijtjes rond het thema vampiers, stripboeken, gesigneerde boeken van Nederlandse auteurs en boeken van Paul van Loon. In het dagelijks leven werkt zij, naast het schrijven, in de IT sector en kan ze jou alles vertellen over Apple producten.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • Onder welke naam staat Ellis van Steen bekend op social media accounts?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 2 juni 2022 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Nachtmerriewedstrijd’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens en of je liever een paperback of e-pub ontvangt!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂 Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More.

Succes!

Nachtmerriewedstrijd

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)