Eens in je leven

Onlangs verscheen bij uitgeverij HarperCollins de Feelgood roman Eens in je leven van Marijke Vos. Wij verloten 1 gesigneerd exemplaar.

Het verhaal
Holly heeft het goed voor elkaar. Ze heeft haar wilde jaren achter zich gelaten en heeft nu een rustig leven als docent beeldende vorming. Bovendien heeft ze sinds een halfjaar ook eindelijk haar geluk in de liefde gevonden: de charmante John, oftewel De Perfecte Verloofde. Er lijkt nog maar één grote uitdaging te zijn: haar excentrieke ouders zo veel mogelijk uit de buurt van haar toekomstige, chique schoonhouders houden. Appeltje-eitje, toch? Totdat de trouwambtenaar een grote verrassing heeft, waardoor alles in haar leven op losse schroeven komt te staan.
Want ze blijkt al getrouwd te zijn. Tien jaar geleden, in Las Vegas, met de laatste persoon die ze ooit nog zou willen zien. En nu moet ze terug om dat op te lossen.

Over de auteur

Marijke Vos (1985) woont en werkt in Brabant. Ze is maatschappelijk werker, freelancetekstschrijver en auteur. Eerder verschenen van haar hand de romans Ik kom je halen! en Van Chanel naar flanel. Naast dat ze passie heeft voor schrijven, houdt Marijke van boeken, schoenen en wijn. In willekeurige volgorde.

Lees hier het eerste hoofdstuk van Eens in je leven.

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • 1. Wie van ons team las Wedden dat ik blijf van Marijke Vos?
  • 2. Met hoeveel sterren werd dit boek beoordeeld?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 20 juli 2022 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Eens in je leven’. Vermeld hierbij ook gelijk je adresgegevens!
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂 Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More.

Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)