Beer

Onlangs verscheen bij uitgeverij Hamley Books de thriller Beer van Nellie Mandel. In samenwerking met de uitgever mogen wij 1 ePub verloten, waarvoor onze hartelijke dank.

Het verhaal
Een nieuwe spannende novelle van Nellie Mandel! Ingmar en drie van zijn vrienden gaan een beer jagen in de wouden van New Brunswick, vergezeld van een inheemse gids, Bineshii. Ze betreden een omgeving die voor hen vreemd is, en waar andere wetten lijken te gelden. De jacht op de beer opent paden naar de mystiek van het woud en van het oude verleden van dit deel van de wereld, iets wat veraf staat van de vier blanke stedelingen. Wanneer de beer opduikt, verwonden ze die alleen maar. Ze gaan hem achterna, maar dan verdwijnt op een nacht een van hen spoorloos, en hij zal niet de enige zijn.

Over de auteur
De Vlaamse Nellie Mandel woont en werkt in Charlottetown, Prince Edward Island, de kleinste Canadese provincie.
Ze schreef drie misdaadromans, die zeer goed ontvangen werden: Rode AardeGrijze Herfst en Blauwe Sneeuw. Deze drie boeken worden in 2022 heruitgegeven door Hamley Books, gevolgd door een nieuwe trilogie met opnieuw als hoofdpersonage Police Chief Arletta Browning en het eiland als achtergrond. Mandel schreef ook een aantal verhalen voor literaire en andere tijdschriften. 

Lees hier het eerste hoofdstuk van Beer

Wat moet je doen om kans te maken? Beantwoord via een e-mail de volgende vraag:

  • Voor welke prijzen is Nellie Mandel ooit genomineerd geweest?

Stuur je antwoord via een e-mail voor 12 februari 2023 naar info@thrillersandmore.com onder vermelding van ‘Beer’.
Ben je al lid van onze Facebook-groep? Nee? Kom er gezellig bij en mis niets van onze winacties, interviews en ander leuk nieuws! Dat kan als je hier klikt 🙂

Like ook onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van het allerlaatste nieuws van Thrillers & More. Succes!

Kijk hier voor meer lopende winacties


Leave a Reply

  • (not be published)